Ευρωπαϊκά Μιλώντας

Η ιστοσελίδα μας εγκαινιάζει μια καινοτόμα θεματική ενότητα, το «Ευρωπαϊκά Μιλώντας», η οποία προσδοκά να καταγράψει σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα, με κυπρογενείς προεκτάσεις.  

Τα κείμενα που θα διαβάσετε εδώ είναι το προϊόν της συνεργασίας μας με τον δημοσιογράφο Παύλο Ξανθούλη, ο οποίος, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στις Βρυξέλλες και αξιοποιώντας τις δικές του πηγές πληροφόρησης στην ΕΕ, επιχειρεί μια ανάλυση του ευρωπαϊκού σκηνικού, μέσα από ευρεία θεματολογία. Η πανδημία COVID-19, το μεταναστευτικό, θέματα παιδείας, οικονομίας, περιβάλλοντος και άλλα κοινωνικά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα, αποτελούν μέρος της όλης προσπάθειας, όπως επίσης και το πολιτικό σκηνικό, περιλαμβανομένων των αποφάσεων για επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας ή των θέσεων της ΕΕ σε σχέση με την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. 

*Οι αναφορές και τα κείμενα απορρέουν μέσα από δημοσιογραφική έρευνα και ανάλυση, και δεν απηχούν θέσεις ή απόψεις του ΓΤΠ. Η χρήση των κειμένων είναι ελεύθερη, νοουμένου ότι γίνεται αναφορά στην πηγή πληροφόρησης.

logo

© 2019 Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών,

Υπουργείο Εσωτερικών, Κυπριακή Δημοκρατία

republic of cyprus logo
Com2go Logo